Na de bekendmaking van Isrid van Geuns (ISWORKS) als

gastvrouw en Chantal Riedeman (Shopology) als spreker op het congres tijdens Work in Fashion, is het congres programma compleet met als tweede spreker: Edwin van Wijngaarden.

Edwin van Wijngaarden
De Amsterdammer Edwin van Wijgaarden richtte in 1991 het vrouwenmode label Just B. op. Het hoofdkantoor van Just B. is gevestigd in een historisch pand in het hartje van Amsterdam. Samen met zijn team maakt hij al twintig jaar zes mooie collecties per jaar. Just B. is een merk met en ziel en oog voor detail.

Vorig jaar maakte Just B. de stap van wholesale naar retail. In de zomer van 2010 opende Edwin de deuren van de eerste brandstore: Just B. Invited Haarlem. Een plek waar je inspiratie voelt en kunt genieten van alles wat Just B. te bieden heeft. Na de opening van de brandstore volgde snel de stap naar online. Op 1 september 2010 lanceerde Just B. als één van de eerste modemerken in haar segment, een company blog: The Just B. Style Diary Online. Hier kunnen alle modeliefhebbers zich laten inspireren op het gebied van mode, reizen, design, kunst, kleuren, culinair en trends.

Naast het blog is begin dit jaar ook The Just B. Store Online gelanceerd. Een webshop waar iedereen 24/7 online Just B. aankopen kan doen. Ook bij de webshop staat oog voor detail en service hoog bovenaan.

Mode is een onderwerp waar Edwin niet over uitgepraat zal raken. “Twintig jaar ervaring in het maken van collecties met een verhaal mag je niet voor jezelf houden, dat moet je delen! “ en dat doet hij dan ook in de vorm van het Just B. coaching traject. Eens in de zoveel tijd neemt Edwin een jonge designer onder zijn vleugels om diegene alle facetten van het vak bij te brengen.
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN