Iedereen die kleding draagt doet eraan mee: het modebeeld. Je past erin of niet en dat

is meestal een bewuste keuze. Kleding laat namelijk zien hoe jij je voelt, wat je wilt uitstralen en wat je van iets (bijvoorbeeld de maatschappij of je werk) vindt. Toch zou het veel gemakkelijker zijn om ieder jaar gewoon een aanbod in de winkels te hangen waar iedereen zich in zou kunnen vinden. Waarom gebeurt dat dan niet?

De mens wil van nature laten zien hoe goed hij is en waar hij beter in is dan zijn medemensen. Het middel waarmee hij dat in deze tijd kan laten zien is door middel van geld. En dan vooral door het uitgeven van geld aan dure kleding.
Bovendien maakt het dragen van kleding die in de mode is, je populairder. Deze dagen is de groepsdruk op bijvoorbeeld scholen enorm. Wil je erbij horen? Dan moet je echt zo'n designersbroek hebben!

Mode wordt gemaakt door mensen zelf. Stiekem bepaal jij wat het modebeeld wordt van het komende seizoen. Ontwerpers luisteren altijd goed naar de gemiddelde koper. Wat sluit aan bij de doelgroep? Als ze dat niet doen, dan lopen ze een hoop geld mis.
Ben je op zoek naar de laatste mode die bij jou past? Voor een mooi prijsje? In de webshop van dress-for-less vind je de laatste mode.