• Home
  • V1
  • Columns
  • Wat je moet weten over de Pret-a-Porter Paris 22-25 januari 2011

Wat je moet weten over de Pret-a-Porter Paris 22-25 januari 2011

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Wave-up heeft nieuwe afspraken gemaakt met de

pret-a-porter om exposanten een betere deal te bieden. Een defilé op de pret-a-porter is een spektakel en een publiekstrekker, maar vaak niet te betalen voor een enkele exposant. Daarom is het nu ook mogelijk om een defilé te houden met meerdere exposanten. Je kledingstukken en accessoires op hun best, de kosten laag.

Wave-up = Team up! Groep exposanten werkt samen om het beste uit de Pret-a-Porter te halen

Hetzelfde geldt voor een mini catalogus. Pret-a-Porter is een uiterst internationale beurs met bezoekers uit alle windstreken. Om inkopers alvast een voorproefje te geven van wat de exposanten gaan tonen, maken we een mini catalogus waarin een aantal merken ruimte krijgen. Een uiting waarin meerdere exposanten aan bod komen wordt beter bekeken en langer bewaard door inkopers. Ook hier bundel je krachten en verdeel je de kosten.

Gezamenlijk paviljoen voor jonge opkomende merken: grijp je kans!
Je bent klaar om je vleugels uit te slaan, je ziet kansen, maar het ontbreekt je nog aan slagkracht om een complete stand op Pret-a-Porter te bekostigen. Wave-up wil in januari een gezamenlijk paviljoen opzetten waarin jonge merken de vloer delen. Iedere exposant richt zijn eigen vierkante meters in binnen een grote gezamenlijke stand. Een laagdrempelige manier om een groot internationaal publiek te ontmoeten! Het paviljoen wordt gepresenteerd als 'rising star'.

Nieuwe sector speciaal voor koffers, reis- en laptoptassen.
In januari 2011 is er een nieuweling op de beurs. Een speciale sector gericht op reistassen en -koffers, laptoptassen en andere bagage accessoires. Op de gigantische oppervlakte van Pret-a-Porter zullen internationale inkopers dus ook de weg naar deze specifieke exposanten weten te vinden. Spreekt dit je aan?

Alle sectoren van Pret-a-Porter Paris Januari 2011: klik hier

Documentatie over deelname:
Inschrijfdossier
Inschrijfdossier Secret By
Gratis extra diensten bij deelname
Exposantenlijst editie september 2010

Voor meer informatie neem contact op met:
WaVe-Up marketing & promotion
+31 (0)20-7757718
info@wave-up.com
www.wave-up.com

PAPP
Pret a porter
wave up