• Home
  • V1
  • Columns
  • Yest overtuigt klanten van goede kwaliteit en zeer scherpe prijs

Yest overtuigt klanten van goede kwaliteit en zeer scherpe prijs

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Steeds meer klanten raken overtuigd van de voordelen die

Yest met haar basics levert. Grote verscheidenheid in modellen, de snelle levering, de goede kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Yest biedt klanten net dat beetje extra wat ze in andere merken niet vinden en weet elk jaar weer in te spelen op de nieuwe trends in de mode. Maar Yest speelt vooral steeds weer in op de vraag van de klant.

Gratis sample
De basiscollectie van Yest bestaat uit dertig basismodellen die in verschillende pasvormen verkrijgbaar zijn. Yest staat volledig achter haar basics collectie. Om u ook te overtuigen van de goede kwaliteit en de scherpe prijs kunt u nu een gratis basics sample aanvragen van een shirt of top naar keuze. Stuur een mail naar info@yest.nl en vermeld daarin uw volledige bedrijfsgegevens + btw nummer, telefoonnummer en e-mail. Ook direct onze gratis catalogus ontvangen? Zet dit dan ook in de mail!

Webshop
Yest wordt door haar klanten geroemd om haar duidelijke, overzichtelijke en goed gevulde voorraad webshop. Op www.buurfashion.nl bestellen klanten gemakkelijk collectie, basics, denim, promo materiaal en vanaf augustus kan er ook een keuze worden gemaakt uit een compleet accessoires programma. Bestellingen kunnen geheel vrij ingedeeld worden met een minimum van één stuks en worden altijd binnen drie werkdagen bij de klant afgeleverd. Bestellingen vanaf vijftig euro zijn portovrij en klanten kunnen elke twee weken nieuwe artikelen op de webshop tegemoet zien. Vraag vandaag nog uw inlogcode aan!

Toekomst
Yest blijft zich ontwikkelen op het gebied van styling en blijft goed betrokken bij wat de klant wil. Wij willen nog beter zichtbaar worden voor huidige en nieuwe klanten, waardoor de rentabiliteit in de toekomst nog hoger wordt.

Yest