Modebedrijf Paprika is druk op zoek naar een geschikte locatie in Nederland voor een pilotstore van zusterformule Cassis. Multichannel manager

Maartje van Doorn vertelt aan RetailNews dat het Belgische bedrijf zich op steden onder de lijn van Amsterdam richt. De winkel moet dit najaar zijn deuren openen.

Mocht de winkel razend populair zijn onder de consumenten, gaat Cassis meteen door met uitbreiden. Op korte termijn wil het bedrijf dan twintig vestigingen openen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar Breda of Den Bosch, omdat dit dichtbij de Belgische grens ligt.

Bij Paprika kunnen consumenten terecht voor de maten 44 tot en met 54. De collectie van Cassis zal verkrijgbaar zijn in de maten 36 tot 46. “Hoewel veel retailers kleding binnen die range voeren, onderscheidt Cassis zich qua kleuren en prints”, aldus Van Doorn.

Paprika bestaat in België al zo'n tien jaar en is sinds september vorig jaar ook in een aantal Nederlandse steden verkrijgbaar. Op dit moment zijn er winkels in Maastricht, Breda en Eindhoven en heeft de keten acht shop-in-shops in de V&D. Ze blijken een groot succes volgens Van Doorn: “We merkten bij onze eerste winkels al dat het bonbedrag van Nederlandse shoppers twintig procent hoger ligt dan in ons thuisland. Dat is nog steeds zo.”

Volgende week wordt een filiaal in Den Bosch geopend en liggen de plannen klaar voor vijf andere winkels in Venlo, Arnhem, Zoetermeer, Nijmegen en Rotterdam. Deze winkels zullen in augustus en september openen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN