After Eden Sensitive krijgt nieuwe invulling

After Eden Sensitive wordt vernieuwd. De producten uit de Never Out of Stock-lijn van het Nederlandse lingeriemerk After Eden krijgen een update en ook is de lijn omvangrijker geworden.
“We voeren After

Eden Sensitive al jaren,” vertelt Nicolette de Pauw, woordvoerder namens After Eden. “De lijn bestond altijd uit dezelfde basisartikelen, met per seizoen diverse artikelen uitgevoerd in de modekleuren van dat moment, maar inmiddels zijn er zoveel innovaties dat we vonden dat het tijd was om onze artikelen in een nieuw jasje te steken.”

After Eden Sensitive krijgt nieuwe invullingAls voorbeeld van wat er allemaal nieuw is, noemt ze de stoffen; die door een nieuwe microfiber zachter, lichter en elastischer zijn; en milieuvriendelijker dankzij nieuwe verftechnieken. “En ook zijn er ontwikkelingen op andere gebieden, zoals bijvoorbeeld bij het maken van cups en op het gebied van sluitingen.” De lijn wordt in de toekomst ook overzichtelijker gepresenteerd. “We hebben bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, waardoor de producten ook voor consumenten makkelijker te herkennen zijn.” Elke beha uit de Sensitive-lijn wordt geproduceerd in zwart, wit en poeder.

Het nieuwe After Eden Sensitive wordt opgedeeld in vier nieuwe lijnen: Zo is er Soft Comfort, een lijn met voorgevormde cups die zijn gemaakt met spacer fabrics; een nieuwe technologie die ervoor zorgt dat de beha licht is, luchtcirculerend en comfortabel. De tweede lijn heet Every Day en bestaat uit T-shirt beha’s met een diepere onderband voor meer ondersteuning en versterkte zijbanden. De derde lijn is genaamd Specials en die bestaat uit voorgevormde en licht gewatteerde beha’s met verwisselbare bandjes die op meerdere manieren te dragen zijn. Tot slot is er de lijn Boost. Deze lijn bevat verschillende lichtgewicht gelbeha’s.

Het nieuwe concept wordt ingevoerd met ingang van de zomer; in mei komen alle nieuwe setjes binnen. Vanaf dat moment kunnen winkeliers nieuwe sets bestellen. After Eden neemt de oude voorraad terug. Overigens zijn er in het afgelopen jaar ook in de organisatie achter het merk enige veranderingen aangebracht. Waren tot vorig jaar de lingerietak en het badmodesegment van moederbedrijf Elbrina Foundations gesitueerd op verschillende locaties; vorig jaar verhuisden alle activiteiten naar een nieuw pand in Waalwijk. Daar opereren alle onderdelen van de groep nu onder de overkoepelende naam: Body Cover Group.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN