• Home
  • V1
  • Leads
  • Belangrijke Kleurentrends voor Voorjaar/Zomer 2016

Belangrijke Kleurentrends voor Voorjaar/Zomer 2016

bezig met laden...

Leads

De Trendstop experts hebben de best verkopende kleuren van het seizoen bij elkaar verzameld. Onze voorjaar/zomer kleurprognose toont aan hoe de grote ontwerpers gebruik maken van seizoenskleuren, die wij hebben samengevat in 40 essentiële tinten in de speciale categorieën Fashion

De Trendstop experts hebben de best verkopende kleuren van het seizoen bij elkaar verzameld. Onze voorjaar/zomer kleurprognose toont aan hoe de grote ontwerpers gebruik maken van seizoenskleuren, die wij hebben samengevat in 40 essentiële tinten in de speciale categorieën Fashion Colours, Core Colours, Accents & Active en Metallics, samen met een bijpassende Pantone® referentie voor elke tint. Hier geven de Trendstop kleurexperts FashionUnited een kleine vooruitblik op Peached Pink, een modieuze kleur uit de Milky Pastels kleurgroep.

Milky Pastels

Een reeks melkachtige tinten domineren het palette van voorjaar/zomer 2016. Het zijn moderne versies van de suikerzoete pasteltinten die in afgelopen seizoen veelal te zien waren. Deze tinten, die zacht en vrouwelijk zijn, geven stijlen een fris gevoel.
Deze subtiele roze tint is een belangrijke kleur binnen de Milky Pastels categorie. Hij heeft een perziken gloed voor een warmere uitstraling. Denim stukken krijgen er een verfijnde afwerking mee, terwijl bikers van neopreen gepaard gaan met tassen van soepel leer. Heldere contrast accenten maken een hedendaagse statement op schoenen.

Exclusieve Aanbieding

De Trendstop Voorjaar/Zomer 2016 Prognose , met vier essentiële kleurtrend categorieën: Fashion Colours, Core Colours, Accents & Active en Metallics….bestel het volledige rapport hier bij Trendstop.com >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode FUSS16COLOUR een korting van 20 procent.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Voorjaar/Zomer 2016 prognoses, ga dan naar onze Trend Reports pagina.


Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Alle beeldmateriaal via Trendstop.com

Trendstop
Scroll down to read more