FIFA collections te koop bij We

In het jaar van de Olympische Spelen en het WK-voetbal is sport overal in 2010. Geen wonder dus dat dit ook in de modewereld zichtbaar wordt. Bijvoorbeeld in de kledinglijn van wereldvoetbalbond FIFA waarvan de eerste collectie inmiddels

is uitgebracht. Sinds vorige week te koop via de eigen website van de bond en binnenkort in Nederland bij de filialen van We Fashion.

FIFA collections te koop bij We Jeroen Kraay van State of Football BV uit Deventer is sinds vorig jaar de officiële importeur en distributeur van FIFA-producten in Nederland. Niet alleen van de FIFA 2010 World Cup Merchandising, maar ook van de nieuwe FIFA lifestyle collecties en accessoires.

De eerste FIFA lifestyle collectie die in de Benelux zal worden verkocht –zomer 2010- bestaat uit vijf kledinglijnen, van sportief naar meer gekleed: Event, Essentials, Code, Editions en 1904.

De Global Brands Group, waar de FIFA lijnen onder vallen, heeft ook distributieovereenkomsten gesloten met partijen in de Verenigde Staten, Rusland, India, China, Groot Britannië en Australië. Een van de taken van de distributeurs is het openen van eigen FIFA winkels. De eerste is in januari 2008 geopend op de luchthaven van Singapore, de tweede ging begin oktober open op luchthaven Parijs Orly. In de Benelux wil State of Football komende winter beginnen met shop-in-shops.

De kledingcollectie voor winter 2010/11 is uitgebreid met een premiumcollectie voor heren onder de naam Trophy, een klassieke collectie met onder meer v-necks van merinowol, poloshirts en leren jasjes, de meeste stukken voorzien van een klein logo van de organisatie. De kleurstelling is neutraal, vooral donkerblauw, FIFAblauw en zandkleurig. Ook nieuw voor komend winterseizoen: ruwe duffelcoats van stevige Meltonwol met houtje-touwtjesluiting en blazers van keperstof in de lijn 1904.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN