Filippa K sponsort Nederlandse band

Vanaf deze zomer is het Zweedse kledingmerk Filippa K de kledingsponsor van de Amsterdamse band Go Back To The Zoo die zojuist een platencontract heeft weten te bemachtigen bij Universal. Filippa K voorziet de band elk seizoen van nieuwe outfits die zij onder meer dragen tijdens

hun optredens, videoclips en fotoshoots. Filippa K sponsort Nederlandse bandDe overeenkomst is bijzonder omdat Filippa K normaal gesproken erg terughoudend is wat betreft sponsoring.

De popband Go Back To The Zoo bestaat uit de broers Teun en Cas Hieltjes, Lars Kroon en Bram Kniest. De groep werd bekend met het nummer Beam Me Up dat gebruikt werd in een internationale reclame voor Nike. De bandleden zijn groot fan van Filippa K. “Na het optreden in DWDD en het artikel op de 3voor12 website van de VPRO waarin stond dat de jongens heel erg graag door Filippa K gekleed wilden worden, zijn we rond de tafel gegaan”, aldus een woordvoerder van Filippa K.

Het Zweedse Filippa K is in 1993 opgericht door Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg. Vanaf het begin hebben zij een duidelijke visie: een merk creëren dat ‘sophistication’ en ‘simplicity’ toevoegt aan de hedendaagse mode. De kleding is minimalistisch en elegant. In 1999 lanceert het merk een eerste menswear collectie. Filippa K is nu één van de leading labels in Zweden en wordt verkocht in 28 landen.

Foto: Back to the Zoo in Filippa K.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN