• Home
  • V1
  • Leads
  • G-Star en Suitsupply genomineerd voor marketingprijs

G-Star en Suitsupply genomineerd voor marketingprijs

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

Modelabels G-Star en Suitsupply zijn genomineerd voor de Marketing Excellence Award van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA), in de categorie overall. De award voor Marketing Excellence is bestemd voor een marketingbedrijf in de Benelux, dat uitblinkt in

markt- en klantgerichtheid. Ook moet het bedrijf succesvol en continu zijn en vernieuwend met een onderscheidend vermogen. Suitsupply en G-Star strijden in deze categorie met OMA (Office for Metropolitan Architecture), Philips en Rabobank om de prijs. Voor overige drie awards die NIMA uitreikt (innovatie, omgang met de klant en maatschappelijk verantwoord ondernemen) is paraplumaker Senz genomineerd in de eerste categorie. Ook genomineerd in de categorie innovatie zijn suikerfabrikant DSM, kunstenaar Marcel Wanders, versmarkt Marqt en weer OMA. In de overige twee categorieën zijn geen modebedrijven genomineerd.

De genomineerden zijn gekozen door marketeers en andere klantgerichte professionals, die tot 8 september hun stem uit konden brengen. De jury, bestaande onder anderen uit marketingdirecteur van Heineken, Herwin van den Berg, René Repko van Hema en Joris van Zijl, communication manager van Apple, boog zich hierna over de inzendingen en bepaalde per categorie de kanshebbers. Ook de uiteindelijke winnaars worden door de jury bepaald.

 

NIMA stimuleert, ontwikkelt en professionaliseert marketeers werkzaam in het marketingvakgebied. Dit gebeurt enerzijds via de NIMA Vereniging in haar rol als marketingplatform voor circa 3000 leden en anderzijds door het afnemen van ruim 10000 examens per jaar op het gebied van marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. NIMA bestaat dit jaar 41 jaar en looft voor de eerste keer de Marketing Excellence Awards uit. Voorheen reikte NIMA de NIMA Marketing Jaarprijs uit. In 2006 werd deze gewonnen door modelabel GsusSindustries.

 

De awards worden uitgereikt op 28 november tijdens het Marketing Excellence Event

Beeld: Suitsupply


G-Star
GStar
NIMA
SuitSupply