• Home
  • V1
  • Leads
  • Giles Deacon speciale gast Pitti W

Giles Deacon speciale gast Pitti W

bezig met laden...

Leads

Op de vijfde editie van Pitti W_Woman Precollection zal ontwerper Giles deacon een speciale opwachting maken. “Giles is een van de grootste talenten van de modescene vandaag de dag,” zegt Raffaello Napoleone, CEO van beursorganisatie

Pitti Immagine. “Hij is een van de ontwerpers die bijdragen aan de verandering van damesmode; iets dat wij graag volgen door collectie-previews te laten zien op Pitti W. We zijn heel nieuwsgierig naar wat hij gaat laten laten zien in januari.”

Deacon studeerde af aan Central Saint Martin’s en lanceerde zijn eerste collectie in 2004. Daarvoor werkte hij bij Bottega Veneta en de Gucci Group. Zijn collecties staan bekend om hun sterke, unieke prints, die voortkomen uit Deacons vaardigheid als illustator.

Zijn ontwerpen worden verkocht in onder andere Barney’s, Harvey Nichols, Selfridges, Colette, 10 Corso Como en Dover Street Market. Daarnaast ontwerpt hij de 'Gold by Giles' collectie voor de betaalbare Britse modeketen New Look.

De vijfde Pitti W_Woman Precollection wordt gehouden in Florence van 12 tot en met 15 januari 2010. Het evenement is zoals gewoonlijk tegelijkertijd met Pitti Immagine Uomo, die dan zijn 77e editie heeft. Daar zal het Italiaanse label Corneliani speciale gast zijn en de openingsshow verzorgen.

Beeld: Giles Deacon

CORNELIANI
Giles Deacon
Pitti Immagine
Scroll down to read more