• Home
  • V1
  • Leads
  • JC Rags maakt doorstart met Men at Work

JC Rags maakt doorstart met Men at Work

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

JC Rags, het Nederlandse denimmerk voor mannen, heeft een nieuwe eigenaar. Multibrandketen Men at Work heeft het merk overgenomen, dat laat Mark Hommelberg, één van de eigenaren van het modebedrijf, weten aan

FashionUnited.

Via Men

at Work wordt de collectie voor komende zomer uitgeleverd aan winkeliers. Consumenten kunnen terecht op de webshop van het merk. Men at Work werkt nog aan een strategie voor JC Rags. De retailketen zoekt een partner om het merk samen mee voort te zetten.

In december 2012 werden JC Rags en Dept door de rechtbank in Den Bosch failliet verklaard. Beide merken maakten deel uit van Zinvest Fashion BV. Dept werd overgenomen door de Veldhovengroup - ook eigenaar van merken als Turnover en Sandwich.

JC Rags werd in 1994 opgericht in Den Bosch. Ontwerper Hans Ubbink was ook bij de start van het merk betrokken. Sinds 2008 waren Dept en JC Rags in handen van Zinvest Fashion BV. De investeringsmaatschappij kocht de kledingmerken van Thomas Netten en Marcel van Gelderen. Laatst genoemde is ook de man achter Men at Work. Momenteel wordt JC Rags verkocht in Nederland, Oostenrijk, België, Canada, Duitsland, Griekenland, Zwitserland en de Verenigde Staten.

Hommelberg laat weten dat Men at Work enthousiast is over JC Rags. In mei vorig jaar veranderde Men at Work zelf van eigenaar. Hommelberg en Peter Roelofs, de directieleden van de keten, hebben de zaak via een management buy-out overgenomen.

JC Rags
Men At Work