• Home
  • V1
  • Leads
  • Meer kans op Jimmy Choo bij H&M

Meer kans op Jimmy Choo bij H&M

bezig met laden...

Leads

Het is traditie dat de limited designercollecties van H&M al te koop worden aangeboden op Marktplaats en Ebay binnen 24 uur nadat de stukken officieel in de verkoop zijn gegaan. Dat was ook weer het geval met de collectie van Jimmy Choo. Er was alleen

één verschil: de collectie was deze keer nog niet overal uitverkocht.

Er waren verschillen in hoe de verkoop in zijn werk ging ten opzichte van voorgaande edities. Zo mocht elke klant deze keer maar 1 exemplaar van elk product meenemen, voorgaande edities was de verkoop ongelimiteerd. Verder kregen klanten een polsbandje om met de tijd waarop ze naar binnen mochten, zodat elke klant rustig kon winkelen in plaats van dat er een run plaatsvond op de spullen. “Het past beter bij het streven dat we met deze collecties hebben: ‘design bereikbaar maken voor iedereen’ en de klanten reageerden erg positief.” Ook was de collectie deze keer in minder winkels verkrijgbaar. Was de collectie van Karl Lagerfeld nog verkrijgbaar in Maastricht; deze keer is de gelimiteerde designercollectie alleen te koop in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Dankzij deze aanpak was de collectie langer verkrijgbaar. Zo waarschuwt een sympathisant op marktplaats dat er in Utrecht op zondag “zelfs nog schoenen” verkrijgbaar waren. Of de collectie inmiddels wel volledig is uitverkocht, is “moeilijk te zeggen,” volgens H&M-woordvoerder Elke Kieft: “We hebben er niet zo goed zicht op.” De webwinkel is nog niet bijgewerkt, maar bestellen lukt vooralsnog niet meer.

Het is de zevende keer dat H&M een collectie brengt van een bekende ontwerper. Onder anderen Viktor en Rolf, Stella McCartney en Cavalli gingen Jimmy Choo voor.

H&M
Jimmy Choo
Scroll down to read more