• Home
  • V1
  • Leads
  • Mode in de Media

Mode in de Media

bezig met laden...

Leads

De modebranche figureert steeds vaker in de landelijke dagbladen en media. Waar fashion vroeger nog vaak werd verbannen naar een hoekje op de cultuurpagina, zijn nu hele (weekend)bijlagen aan de sector gewijd. FashionUnited selecteert iedere maand een aantal lezenswaardige artikelen.

De modebranche figureert steeds vaker in de landelijke dagbladen en media. Waar fashion vroeger nog vaak werd verbannen naar een hoekje op de cultuurpagina, zijn nu hele (weekend)bijlagen aan de sector gewijd. FashionUnited selecteert iedere maand een aantal lezenswaardige artikelen.1.
Het dorp dat Tommy Hilfiger groot maakte

Tommy Hilfiger sprak nog nooit over zijn band met Amsterdam, waar het modemerk zijn hoofdkantoor heeft. Het bedrijf heeft het wereldwijde succes voor een groot deel te danken aan de stad. 'Ik nam een rigoureuze beslissing, die uiteindelijk mijn wildste dromen overtrof.'

Lees meer:
Het Parool / Eva Gabeler
2.
'A shaded view on fashion film' landt in Antwerpen

Nee, het defilé zal niet verdwijnen, maar film zal een almaar grotere rol spelen in de modewereld. Daar is Diane Pernet, een van de invloedrijkste modebloggers ter wereld, vast van overtuigd.

Lees meer:
De Standaard / Veerle Windels3.
John Galliano naar Maison Martin Margiela

Drie jaar geleden werd Galliano na antisemitische uitlatingen ontslagen bij modehuis Dior. Nu wordt hij hoofdontwerper bij Maison Martin Margiela. Waarom is dit opmerkelijk nieuws?

Lees meer:
NRC Handelsblad / Milou van Rossum
4.
Hoe modelabel Moncler in mum van tijd hit op de beurs werd

Moncler werd in een mum van tijd een luxe modelabel en een hit op de beurs. Hoe kreeg het Italiaanse bedrijf dat voor elkaar?

Lees meer:
Elsevier / John de Greef
Mode in de Media
Scroll down to read more