• Home
  • V1
  • Leads
  • Nieuw platform voor mannenmode op Modefabriek

Nieuw platform voor mannenmode op Modefabriek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

Tijdens de 34e editie van Modefabriek in januari gaat de vakbeurs een nieuw platform voor mannenmode introduceren: Chapter. De organisatie wil met het nieuwe segment ruimte creëren voor merken die aansluiten op de groeiende

vraag naar luxe casual en tailor made kleding en high end labels.

Het

Chapter-platform wordt vormgegeven door Studio Robin Sluijzer, die eerder de inrichting voor de luxeboetiek Jefferson Hotel en het chique restaurant Van Harte in Amsterdam op zich nam. Voor Modefabriek heeft de binnenhuisarchitect het platform ingericht als een eigentijdse, luxe hotellobby met een houten visgraatvloer, lederen banken, antieke vitrines, koperen details en vintage designmeubels.

Zo zullen onder meer het Amerikaanse Brooks Brothers, het Britse Barbour, Hackett en Floris Londen, Holubar uit Colorado en het Franse Façonnable op Chapter vertegenwoordigd zijn.

Ook zullen veel gespecialiseerde labels met een stand op Chapter staan, waaronder pakkenmerken Tombolini en Fugato, pilotenmerk Aeronautica Militare, knitwear specialist Wool & Co en denimlabel Tramarossa. Het Italiaanse jeansmerk Replay zal tijdens Chapter zijn exclusieve denimlijn Red Seal presenteren.

De 34e editie van Modefabriek vindt op 20 en 21 januari plaats in de Amsterdam RAI.

Foto's: Hackett lente/zomer 2013

Barbour
Brooks Brothers
chapter
Hackett
holubar
Lagerfeld
Modefabriek