Oysho: Meer Inditex in Nederland

Het Spaanse modeconcern Inditex heeft plannen om de Oysho-formule naar Nederland te halen. Inditex is op zoek naar verkoopmedewerkers, een shopmanager en een shop assistant voor de eerste winkel van Oysho in Nederland,

gevestigd in Rotterdam.

WOysho: Meer Inditex in Nederlandanneer de winkel precies haar deuren moet openen is nog onduidelijk. Ook is nog niet bekend waar in Rotterdam de winkel zal komen.

Oysho werd opgericht in 2001 en heeft meer dan vierhonderd winkels in dertig landen. In Nederland waren de collecties van Oysho sinds september vorig jaar verkrijgbaar via de webshop van de modeketen. Vorig jaar werden er winkels van de formule geopend in Guatemala, Marokko en China.

De Inditex-formule verkoopt de laatste modetrends in lingerie en nachtkledij voor dames. Ook homewear in een vrouwelijke, casual en urban stijl is te vinden bij Oysho.

Momenteel heeft de keten in ondermode ook een samenwerking met het sportmerk Adidas. De collectie van Adidas en Oysho is voor verschillende sportdisciplines. Van hardlopen, tot yoga en fitness. Voorbeelden uit de collectie: een badpak in de Olympische retro-stijl en korte shorts. Het kleurenpalet wordt gedomineerd door zwart, grijs en goud. In september lag de eerste 'Adidas for Oysho' collectie in de winkels. Oysho liet toen weten dat de merken goed bij elkaar passen, omdat ze dezelfde waarden hebben: creativiteit, kwaliteit van design, flexibiliteit en innovatie. Bovendien vindt Oysho het een uitgelezen kans om de sportcollectie verder uit te breiden.

Het Spaanse Inditex is ook eigenaar van de modeformules Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, en Uterqüe. In Nederland opende eind vorig jaar de derde vestiging van Pull & Bear. De winkel in Rotterdam van zo’n duizend vierkante meter is de grootste flagshipstore voor de formule. Inditex had in de eerste negen maanden van 2011 een omzet van 9.709 miljoen euro.

Klik hier voor de vacatures.


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN