Perry Sport-shops bij V&D

Perry Sport opent deze maand vier shop-in-shops bij filialen van warenhuis V&D. Het gaat om winkels in Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Vrijdag 19 augustus wordt de eerste shop geopend in V&D Nijmegen. CEO Mark McKeon: "We zijn trots dat

Perry haar intrede doet in V&D. We zien het kwalitatieve en brede Sport & Outdoor assortiment van Perry als een fantastische aanvulling op ons bestaande assortiment."

PerryPerry Sport-shops bij V&D Sport zal bij V&D een brede keuze producten aanbieden. De vier shop-in-shops verschillen qua grootte van 150 tot 400 vierkante meter. Wanneer de samenwerking een succes blijkt zal het aantal shops worden uitgebreid naar meer V&D filialen. De warenhuisketen heeft 62 vestigingen in ons land. McKeon: "Perry is een partner die prima past in onze A-merken strategie. We kunnen onze klanten via Perry een ruime keuze aanbieden van kwalitatieve topmerken, zowel in de winkels als online."

"Wij zijn zeer verheugd met deze strategische samenwerking tussen V&D en Perry. Twee sterke en vertrouwde retailconcepten in de Nederlandse markt, met een schat aan historie en ervaring, die nu samen nieuwe uitdagingen met frisse energie aangaan. Met zowel een sterke focus op offline als online, en uiteraard op de combinatie hiervan, moeten er nieuwe impulsen en inspiratie op het gebied van Sport en Outdoor verwezelijkt kunnen worden de komende jaren," zegt Jos Gillebaard, CEO van USG, het moederbedrijf van Perry Sport,
in een reactie.

Warenhuisketen V&D, dat vorig jaar werd overgenomen door de Amerikaanse investeringsmaatschappij Sun, heeft een succesvolle herpositionering achter de rug. Er kwam een nieuwe huisstijl, het assortiment werd aangepakt en de filialen verbouwd. Ook werden diverse shop-in-shops geïntroduceerd van merken als Mango, Sephora en New Look.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN