• Home
  • V1
  • Leads
  • Samenwerking Red en Zenggi.com

Samenwerking Red en Zenggi.com

bezig met laden...

Leads

Onder de naam Red by Zenggi brengen modemerk Zenggi.com en het tijdschrift Red dit voorjaar een jurkencollectie uit. De collectie telt tien modellen die volgens de initiatiefnemers "altijd goed en lekker zitten, iets extra’s voor je doen en een stroom aan complimenten

opleveren".
Zo bevat de collectie onder meer een vrolijk jurkje met retrodessin, een blauwe Marilyn-jurk, en een wikkeljurk met smokingruches. Alle Red by Zenggi-jurken zijn op verschillende manieren te dragen en te stylen. De tien jurken zijn te zien in het aprilnummer van de glossy Red en op de website van het blad.

De verkoop van de collectie gaat via zenggi.com, een Nederlandse online boetiek die modemerken verkoopt als Philosophy di Alberta Ferretti, Orson+Bodil en Nicole Farhi en een eigen modecollectie ontworpen door oprichtster Marian Wigger, die eerder Turnover groot maakte. Bij elke aankoop bij zenggi.com krijgen klanten een abonnement op Red cadeau.

De glossy Red begaf zich al eerder op het modepad: De ontwerper Mart Visser, Ontwierp in opdracht van het magazine een najaarscollectie van elf basisstukken. Deze collectie, ´Red Label by Mart Visser´ was te koop via de website van het blad en bij een selectie van de vaste verkooppunten van Mart Visser.

Marian Wigger
Mart Visser
RED
ZENGGI