• Home
  • V1
  • Leads
  • Shoeby opent megastore in Den Haag

Shoeby opent megastore in Den Haag

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

De Nederlandse modeketen Shoeby gaat in de Vlamingstraat in Den Haag de grootste Shoeby-winkel ooit openen. Een 'paradepaardje' zoals het bedrijf de winkel zelf noemt. De megastore van Shoeby, van 750 vierkante meter, zal zaterdag 29 november de deuren openen.

Het is niet voor het eerst dat Shoeby een megastore opent. In 2008 maakte moederbedrijf de Van Deursen Groep bekend winkels te openen waar alle formules van het concern – naast Shoeby ook Lake Side en Jilly & Mitch – onder ééń dak te vinden waren. Maar de winkel in Den Haag zal niet te vergelijken zijn met de oudere winkels, laat Svenja Roos, recruiter bij Shoeby weten aan FashionUnited.nl.

De nieuwe megastore zal bestaan uit vier verdiepingen en in totaal 750 vierkante meter groot zijn. Ter vergelijking: reguliere Shoeby-vestigingen hebben zo'n 200 vierkante meter aan winkeloppervlak. Behalve voor mode kunnen consumenten in de winkel ook naar een horecagelegenheid en een beautycorner. Roos: "In deze winkel kan men naast shoppen ook een hapje en drankje doen en kan een fashionlook zelfs afgestyled worden met een mooi kapsel en make-up. Dit alles wordt ondersteunt door de nieuwste technische innovaties, denk bijvoorbeeld aan grote verkoopzuilen en videoschermen voor het generen van outfit ideeën. Dat maakt van de winkel een ware belevingswereld.”

Het serviceniveau wordt volgens de modeketen in de megastore naar een hoger niveau getild. Shoeby maakte al gebruik van personal shoppers in de winkels, maar spreekt in de nieuwe vestiging van 'excellent service.

Shoeby wil beleving centraal stellen in paradepaardje in Den Haag

Bijzonder aan de megastore is ook dat de winkel zich in het centrum van Den Haag bevindt. Shoeby profileert zich namelijk vooral als een modebedrijf met winkels in het hart van kleinere plaatsen of in drukbezochte subcentra van grotere steden. Het bedrijf verkoopt kleding van eigen labels - Eksept en Cult Edition - voor zowel dames als heren. Het bedrijf verkoopt ook kindermode onder de naam Jilly & Mitch en Jill & MTC voor de oudere kids. Deze merken worden aangevuld met merken zoals Sensation, Winck, Vila en Jack & Jones.

Shoeby
van deursen groep