• Home
  • V1
  • Leads
  • Succesvolle beurs voor Ineke Otte

Succesvolle beurs voor Ineke Otte

2 feb. 2010

Leads

De Nederlandse kunstenaresse Ineke Otte heeft in Parijs opnieuw de ‘Sheriff de Mode’ prijs gewonnen. Reden voor de onderscheiding was het ‘gebruik van zeer speciale materialen’ in haar ontwerpen. De prijs werd tijdens de

sieradenbeurs Eclat de Mode uitgereikt door juryvoorzitter Mr. Max Chaoul, een Franse Couture-ontwerper. Vorig jaar won Otte de prijs ook al voor haar kleurrijke sieraden.

Ineke Otte toonde op de sieradenbeurs verschillende collecties sieraden aan het publiek. Dit resulteerde in prestigieuze verkooppunten als de Museum of Contemporary Art Shop in Chicago, het Luxemburgse Musee d'Art Moderne Luxembourg en het Design Museum Barcelona. Ook zullen haar sieraden verkocht worden in Florence, Milaan, Catania, Bergamo, Londen en Athene.

Het winnen van de prijs zorgt ervoor dat Ottes sieraden wederom geselecteerd zijn voor al het drukwerk van de wintercampagne voor de beurs in 2010. Dit promotiemateriaal word wereldwijd verspreid. Een ander hoogtepunt van de beurs is dat het warenhuis Selfridges in London heeft besloten een aantal sieraden van Ineke Otte te selecteren voor de lancering van de nieuwe film "Alice in Wonderland", in maart dit jaar. Tijdens een speciale presentatie van producten worden de bijzondere sieraden "tea for two" en halssieraad "rat" van Ineke aan het grote publiek getoond. Het zijn sieraden die een link hebben met thema's in de film.