• Home
  • V1
  • Leads
  • Tinseltown nu mede-eigenaar Twinlife

Tinseltown nu mede-eigenaar Twinlife

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

Investeringsmaatschappij Tinseltown Investments B.V. mag zich vanaf 10 november mede-eigenaar noemen van heren- en jongensmodemerk Twinlife B.V. Op die datum verwierf de investeerder een aandelenbelang in het kledingbedrijf.

Tinseltown doet deze transactie samen met Dirk de Broekert (eigenaar van Pullco BV). De transactie wordt gezamenlijk gedaan met Fortis Bank en Fortis Commercial Finance.

Het merk werd beroemd dankzij de inzet van de voetballers Frank en Ronald de Boer. In de afgelopen drie jaar groeide de totale binnenlandse omzet met gemiddeld 20 procent per jaar. Behalve het succes in Nederland, is het Twinlife ook gelukt de verkoop in landen als België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Hongarije en Griekenland op te stuwen. Volgens het merk is de groei vooral te danken aan de aandacht die Twinlife besteedt aan een duidelijke positionering van het merk op mannen en jongens, de collectie die sportief combineert met casual en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Om de groei van de laatste jaren te continueren had Twinlife behoefte aan extra financiering, vandaar de stap tot de verkoop van aandelen aan Tinseltown. De algemeen directeur van Twinlife, Bob Sikkema, verklaart in een persbericht dat hij erg blij is dat Dirk de Broekert en Tinseltown nu deel uitmaken van het team. Gauke Poelman, de oprichter van Twinlife, ziet ook enkel pluspunten: "Het Tinseltown team, samen met Dirk de Broekert, brengt niet alleen geld mee, maar ze brengen vooral ook zeer relevante ervaring mee in de internationale branded textielbusiness. Twinlife ziet mooie kansen bij Nederlandse klanten en ook in de rest van Europa”.

Twinlife staat voor hoge kwaliteit life style kleding met een sportieve look en heeft voetbal en hockey als anker punten in de sport. Tinseltown Investments is een particuliere beleggingsmaatschappij, die professionele diensten aanbiedt op het gebied van Business Development, Turn-around en Financiering van kleine tot middelgrote ondernemingen in Nederland. Op dit moment heeft Tinseltown Investments een portfolio van 5 bedrijven met een totale netto-omzet van meer dan euro 100 miljoen euro

twin life
Twinlife