• Home
  • V1
  • Leads
  • Zinnelijk luxe high fashion

Zinnelijk luxe high fashion

bezig met laden...

Leads

Zinga Pure Cashmere maakt alleen vrouwenmode van de beste kwaliteit cashmeregarens. Een genot om te dragen, alsof niets anders je omhuld dan een zachte wolk van warmte. Zinga maakt voor de wintercollectie 09/10 dan ook uitsluitend gebruik

van dit prachtige natuurproduct en voegt er een flinke dosis moderniteit door middel van warme kleuren, breitechnieken en dessins, aan toe. Het resultaat is een bijzondere high fashion cashmere collectie.

Cashmere is een zinnelijke ervaring. Het streelzachte gevoel op de blote huid, de intensiteit van de kleuren en stijlvolle uitstraling, maakt cashmere mode tot ultiem genot. Zinga Pure Cashmere geeft er een eigentijdse invulling aan, met een hippe collectie vestjes, tunieken, jurkjes, twinsets en colletjes, die op diverse manieren met elkaar kunnen worden gemixt tot persoonlijke combinaties. Of je nu in stijl wil loungen op een easy moment van de dag, of juist schitteren tijdens nachtenlang feesten. De cashmere collectie winter 09/10 van Zinga is omvangrijk en met 70 verschillende modellen uitgebreider om uit te kiezen dan ooit.

Zinga Pure Cashmere is voor komende winter geïnspireerd door de sensuele schoonheid van het oude Perzië. Rijke ornamenten vol krullerige vormen in intense, gloedvolle kleuren stonden model voor nieuwe breisels, kleuren en prints. Verzadigde kleuren zoals diep felgroen, pauwblauw, viooltjeskleurig violet, bessenrood en gebrand oranje, komen in Zinga Pure Cashmere optimaal tot hun recht. Ze zijn verwerkt in uni's of toon-in-toon in dessins, soms verlevendigd met accentuerende kleurtonen zoals limegroen. Paisleyprints, of rijke dessins met bloemen en veren, geven de collectie zijn eigenzinnige look. Ook omdat geprinte cashmere van deze hoogwaardige kwaliteit zeldzaam is.

Een andere innovatie uit de Zinga Pure Cashmere collectie zijn de decoratieve ajour- en pointelle breisels, die een subtiel spel spelen van open en dicht, waarbij de opengewerkte randen, inzetten en manchetten een steelse blik gunnen op de blote huid. Een geraffineerd sensuele breitechniek, die dit seizoen de high fashion aanvulling is op de bekende basic fijngebreide cashmere.

Cashmere is een feest voor de zinnen dat uitdaagt tot onverbloemde vrouwelijkheid zoals die ook in de modellering van Zinga terugkomt. Veel kleine en lichaamsvolgende vestjes, soms met slechts twee knoopjes of een zijden lint gesloten, aansluitende jurkjes in jaren zestig stijl met korte mouwtjes en colletjes, jurken met ritsen, chique twinsets met two-tone vest en bijbehorende col, of relaxte lange tunieken die met grote knopen sluiten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van de Zinga Pure Cashmere collectie.

Voor meer info: www.zinga-cashmere.com of tel. 0031.20.6404444.

zinga pure cashmere