• Home
  • V1
  • Show
  • Barbie Lagerfeld

Barbie Lagerfeld

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Show

'Barbie Lagerfeld' geeft precies weer waar Lagerfeld voor staat. Een op maat gesneden zwarte jas, een wit herenshirt met hoge kraag, Franse manchetknopen, een satijnen stropdas en bijpassende zwarte jeans zijn de kenmerken die bij de pop zijn terug te vinden. Ook de accessoires zijn afgekeken van de hoofddesigner van Chanel: zwarte vingerloze handschoenen, zonnebril, zwarte enkellaarsjes en een zwarte leren tas met zilveren metallic accenten.

Barbiepoppenbedrijf Mattel brengt deze herfst voor haar vijfenvijftigste verjaardag een nieuwe barbiepop van Karl Lagerfeld uit. De limited edition pop zal onder het Barbie Collector label worden uitgebracht. Geïnspireerd op de modeontwerper zal de pop gekleed zijn in kleding die gelijkend is aan die van Lagerfeld met accenten van de echte Karl Lagerfeld kledinglijn.

"Mogen samenwerken met Karl Lagerfeld voor dit unieke project is voor ons een grote eer," aldus Kim Culmone, vice president global Barbie product design. "Het gebeurt niet dagelijks dat Barbie zich kleedt als een van de meest bekende modeontwerpers." Al meer dan vijftig jaar inspireert Barbie meisjes van alle leeftijden hun girlhood te ontdekken en te vieren.

Karl Lagerfeld
Mattel