• Home
  • V1
  • Show
  • Collectie Arnhem kleurt geel

Collectie Arnhem kleurt geel

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Show

Aan de vooravond van AIFW heeft ArtEZ Fashion Design de dertiende Collectie Arnhem gepresenteerd: een collectie die de ontwikkeling van de sekse en de overgang van kind naar adolescent symboliseert. Het zijn vooral de details van de show en de twintig outfits, die teruggrijpen naar de kindertijd. Te zien zijn mannen in vrouwenkleding, sokken in pumps, accessoires die lijken op slingers en feest-en glitterstoffen. De kleur geel voert de boventoon.

In het thema van de collectie hebben de derdejaarsstudenten van ArtEZ ook een etalage van de Amsterdamse winkel Soepboer&Stooker ingericht. De installatie is tot en met 30 januari te bekijken. Collectie Arnhem 2011 exposeert in mei in Dudok Arnhem. Daarna is collectie verkrijgbaar bij Arnhem Coming Soon.

Collectie Arnhem is een project in het derde studiejaar van de bachelor Fashion Design aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Studenten werken gezamenlijk aan het realiseren van één collectie. Alle facetten die in de praktijk bij het ontwikkelen van een collectie horen, komen in dit project aan de orde: ontwerpen, monsteren, stylen, presenteren, showen, verkopen en produceren. Collectie-Arnhem wordt mede mogelijk gemaakt Made in Arnhem.

Foto’s: Team Peter Stigter
Video: De Gelderlander

ArtEZ
Collectie Arnhem