Fendi X tien Britse iconen

Fendi X tien Britse iconenFendi X tien Britse iconenFendi X tien Britse iconen

Fendi opent deze week een nieuwe winkel op de Londense Bond Street en vroeg ter ere van deze gelegenheid tien bekende, Britse vrouwen een tas te ontwerpen voor het goede doel. Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne, Adele, Jerry Hall, Georgia May Jagger, Tracey Emin, Zaha Hadid, Naomi Harris, Tanya Ling en Kate Adie, zijn de vrouwen die door het Italiaanse modehuis werden uitgekozen om een eigen draai aan de Peekaboo tas te geven.

Als inspiratiebron gebruikten de gastontwerpers symbolen van Groot-Brittannië. Model Georgie May Jagger liet een door haar zelf gemaakte foto op de tas printen, mode-illustrator Tanya Ling beschilderde de tas met een eigen print, architect Zaha Hadid liet zich inspireren door moderne gebouwen, kunstenares Tracey Emin koos voor een aquarel van haar hand, zangeres Adele ontwierp een tas met eyeliner en veel kleur.

Elke tas is in tweevoud gemaakt: één exemplaar voor de ontwerpster zelf en een tweede voor de veiling. De opbrengst van de veiling gaat naar Kids Company, een organisatie die kwetsbare kinderen in Londen en Bristol steunt.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN