• Home
  • V1
  • Show
  • Halloween: Steve Jobs in trek

Halloween: Steve Jobs in trek

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vanavond aan de deur: Angry Birds, Charlie Sheen, Steve Jobs, Black Swan en Lady Gaga. Tenminste, als we de Amerikaanse kostuumwinkel Spirit Halloween, het onderzoeksbureau Webtrends en Google mogen geloven. Volgens hen zijn dat namelijk de populairste kostuums voor Halloween, het feest dat vandaag, op 31 oktober, wordt gevierd.

Tot oktober was ‘angry birds costume’ de meest gegooglede term, beweert de grootste zoekmachine ter wereld. Niet gek als je je bedenkt dat de populaire iOS-game Angry Birds al 400 miljoen keer werd gedownload, en maandelijks zo’n 1 miljoen Angry Birds-knuffels en -t-shirts over de toonbank gaan. Half oktober verstootte ‘black swan costume’, in de zoektocht naar het zwarte verenkostuum van Nina (Natalie Portman) in de psychologische ballet-thriller Black Swan, Angry Birds echter van Google’s zoekterm-troon.

Verkleed gaan als Charlie Sheen, Hollywood’s nieuwe dorpsgek, is het voordeligst. Een masker van de acteur kost op Amazon.com slechts 12,95 dollar (circa 9 euro). Een vogelkostuum is bij de retailer verkrijgbaar vanaf 55 dollar (39 euro) en een Black Swan-pakje vanaf 119 dollar (85 euro). Wie als Steve Jobs wil gaan, kan terecht bij iWear, de kledinglijn van van Apple.

Angry Birds
Black Swan
Charlie Sheen
Halloween
Steve Jobs