• Home
  • V1
  • Show
  • Hutspot lanceert eigen collectie

Hutspot lanceert eigen collectie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Show

De Amsterdamse concept store Hutspot lanceert een eigen collectie accessoires. De collectie bestaat uit tassen, portemonnees, geurkaarsen, notitieboekjes en lampen. Ook gaat de concept store bijpassende Hutspot-drankjes verkopen. Het eerste ontwerp is de Hutspot canvas tas met leren details. De tassen zijn genummerd en in gelimiteerde oplage vervaardigd.

Na een succesvolle pop-up store in de Amsterdamse Utrechtsestraat in 2012, streken twintigers Pieter Jongens, Nick van Aalst en Reinier Bernaert eind 2012 met hun concept store Hutspot neer in de Van Woustraat.

Van Aalst: “Hutspot geeft jonge creatieven de mogelijkheid om hun kleding, accessoires, kunst, meubilair en ander producten te etaleren. De selectiecriteria zijn simpel: wij moeten een product of collectie alle drie mooi vinden en erachter staan.”

In totaal zijn er rond de tachtig labels – veelal van jong talent – die op deze manier via Hutspot een podium krijgen. Op de benedenverdieping worden, naast dames- en herenkleding, ook boeken, meubels en accessoires verkocht. Op de eerste verdieping is een café, een galerie en een ruimte die te huur is voor uiteenlopende activiteiten zoals fotoshoots, workshops, verjaarsfeesten of yoga sessies.
HUTSPOT