• Home
  • V1
  • Show
  • J.C. Rags brengt ADE tas en T-shirts

J.C. Rags brengt ADE tas en T-shirts

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Show

J.C. Rags slaat voor de tweede keer de handen ineen met Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds meest toonaangevende conferentie en festival voor elektronische muziek. Het Nederlandse herenlabel brengt een ADE conference bag. Was de tas vorig jaar uitsluitend gereserveerd voor de dj’s en conferentiebezoekers, dit jaar is de tas te koop in de winkel. Ook brengt J.C. Rags T-shirts voor mannen en vrouwen.

De ADE conference bag is een ‘roll-up’ model, een rugzak met riempje dat vastgeklikt wordt. De rugzak is uitgevoerd in zwart en heeft een aantal denim details. Op het voorvak is een bieropener bevestigd.

Een zwart ADE T-shirt is er in een dames- en herenuitvoering. Op de shirts staan de tramplattegrond van Amsterdam en ADE logo’s. “Dit symboliseert de stad die gedurende de hele week, overal waar je komt, volledig in het teken staat van ADE,” zegt Torben van Voorn van J.C. Rags. De verpakking is een platenhoes.

Vijfhonderd stuks van de rugzak worden verkocht via de J.C. Rags winkel aan de Heiligeweg, de webshop van het herenlabel, de website van ADE en een aantal J.C. Rags dealers. De T-shirts zijn ook bij bovengenoemde winkels verkrijgbaar - in een gelimiteerde oplage. De verkoopprijs van de tas bedraagt 59,99 euro, die van een T-shirt 29,99 euro. Via de J.C. Rags Facebookpagina worden wekelijks tassen, T-shirts en kaarten voor de instore events verloot.

ADE vindt plaats van 17 tot en met 19 oktober.
Amsterdam Dance Event
J.C. RAGS
JC Rags