• Home
  • V1
  • Show
  • Lady Gaga draagt Ilja Visser

Lady Gaga draagt Ilja Visser

10 nov. 2014

Show

Ze lijkt een speciale band te hebben met Nederlandse ontwerpers. Zangeres Lady Gaga droeg in het verleden al ontwerpen van Hellen van Rees, Irene Bussemaker, Jan Taminiau, United Nude en Marlies Dekkers. Onlangs werd de popster gezien in een creatie van Ilja Visser.

Gaga droeg een zalmroze top en zwarte broek uit de Lumina collectie van Visser. "Gaga is een wereldster. Dat zij weer voor mij heeft gekozen vind ik een groot compliment, omdat ik weet dat zij met haar stylist naar labels met potentie kijkt," zegt Visser tegen de Telegraaf.

De top zat wel een beetje strak bij Gaga. Omdat de rits niet dicht wilde, had haar team de achterkant dicht gestikt. Visser: "Ik heb een aanvraag van haar gekregen of wij iets voor haar op maat kunnen maken. Dat doe ik natuurlijk graag. Dan kan ze het pasklaar aanschieten zonder dat een assistent aanpassingen hoeft te doen."

Het is niet voor het eerst dat de zangeres een creatie van de Nederlandse ontwerpster draagt. Twee jaar geleden droeg ze al een sculpturale witte jurk met lange zijden rok.