• Home
  • V1
  • Show
  • Luchtmachtuniformen Mart Visser

Luchtmachtuniformen Mart Visser

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Show

Traditie, gezag, uniformiteit, herkenning en uitstraling. Deze vijf componenten vormen de fundering voor het nieuwe uniform van de Koninklijke Luchtmacht.

Vanaf 1 juli 2013 zullen de eersten van ruim negenduizend mannelijke en vrouwelijke personeelsleden de creaties van couturier Mart Visser dragen. Mart Visser heeft bij het ontwerp van de nieuwe bedrijfskledinglijn ingespeeld op de uitstraling van de luchtmacht en heeft dit vertaald naar een modern en getailleerd beeld.

“Het nieuwe uniform heeft door mijn restyling een duidelijke ‘touch van nu’ met een groot stuk draagcomfort”, aldus Mart Visser. “Naast functionaliteit en comfort, heb ik mijn handtekening als designer toegevoegd”.

De couturier koos ‘luchtmachtblauw’ als basiskleur voor het hele tenue, zowel bij de dames als de heren. Door de traditie van de luchtmacht in ere te houden, heeft Visser grotendeels zijn aandacht gevestigd op de belijning, coupe en vanzelfsprekend het comfort van het pak. Alle patronen zijn ontwikkeld door Mart Vissers couture atelier in samenwerking met het Kleding- en Persoonsgebonden Uitrusting Bedrijf van Defensie.
luchtmacht
Mart Visser