• Home
  • V1
  • Show
  • Naar Appelsap in Ontour

Naar Appelsap in Ontour

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Show

“We willen een lifestyle brand neerzetten, dus denken we buiten bestaande kaders en beperken ons niet tot een productgroep. Paraplu’s, schoenen, brillen, leuke samenwerkingen: wij zeggen ja,” zei Remco van der Velden van Ontour begin dit jaar nog tegen FashionUnited, en nu is een nieuwe samenwerking daar. Het kledinglabel heeft de handen ineengeslagen met het Amsterdamse festival Appelsap.

Ontour presenteert een jas van het merk, model Shelter, in een nieuw jasje: met legerprint. Wie de ‘Appelsap x Ontour festival camo jacket’ aanschaft voor 129,95 euro, krijgt daarbij een gratis toegangskaart voor het festival ter waarde van 32,50 euro. Er zijn maar vijftig exemplaren van de jas gemaakt. Op de Ontour website is het ontwerp al uitverkocht, maar consumenten kunnen nog terecht bij een aantal retailers van het merk in Nederland, waaronder Acht en Toms in Amsterdam.

Ontour, het label dat in 2010 werd opgericht door Remco van der Velden en Etienne Dekkers, brengt een collectie met 110-120 stijlen, waarvan 70 procent voor mannen is en 30 procent voor vrouwen. Er zijn ook al Ontour handschoenen, dassen mutsen en tassen verkrijgbaar en op uitnodiging van een horlogeproducten werd een Ontour horloge gemaakt. Ontour ligt bij zo’n 45 winkels in Nederland en 100 in het buitenland.

Appelsap vindt zondag 22 juli plaats in het Oosterpark.

Foto: Piet Oosterbeek

appelsap
Ontour