Tommy Hilfiger brengt een capsule kindercollectie in samenwerking met Disney. Die collectie bestaat uit vier T-shirts en een sweater voor jongens en vier T-shirs en een jurk voor meisjes met Disneyfiguren in preppy Tommy-kleding. Disney’s character artist Seji heeft de illustraties gemaakt. In Nederland is de kleding alleen verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De ‘Meet the Family’ collectie wordt gelanceerd op 18 en 19 februari tijdens de ‘Live the Disney Magic’-dagen bij het warenhuis.

De helden van de Disneystudio's verschijnen met enige regelmaat in de mode. Niet alleen op kleding van Jean-Charles de Castelbajac en D&G bijvoorbeeld, maar ook in modebladen. Stella McCartney gebruikte Bambi en zijn vriendjes in haar herfst/wintercampagne van 2009, en in 2010 maakte Ulrich Schröder, een Disney freelancer, Disneyfiguren van modeontwerpers Karl Lagerfeld, Donatella Versace en John Galliano voor een editorial in de Spaanse Elle. Nu in de winkels ligt de lijn van de Amerikaanse bruidsjurkendesigner Alfred Angelo, geïnspireerd op jurken van de populairste Disney-prinsessen.

Tommy Hilfiger presenteert momenteel de nieuwste collecties voor dit najaar op New York Fashion Week. Voor video’s klik hier.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN