Cotton Club vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Cotton Club
Cotton Club is geïnspireerd op de mediterrane lifestyle. Het idee ontstond tijdens een trip naar Ibiza waar de romantische Beach clubs en de rustige manier van leven moeiteloos samenkomen. Cotton Club is vrouwelijk, charmant en toegankelijk.
 • Designer

  Cotton Club

  Wij zijn op zoek naar een Designer die de collectie van Cotton Club gaat ontwerpen! Kun jij je verplaatsen in de doelgroep en dit vertalen naar een gehele collectie? Als Designer bij Cotton Club kun jij nu jouw ambities waarmaken!

  Lijnden (Amsterdam)bezig met laden...
 • Graphic Designer

  Cotton Club

  Wij zijn op zoek naar een Graphic Designer die de mooiste artworks en andere grafische aanverwanten van Cotton Club gaat ontwerpen. Kun jij je verplaatsen in de doelgroep en dit vertalen naar een gehele collectie? Als Graphic Designer bij Cotton Club kun jij nu jouw ambities waarmaken!

  Lijnden (Amsterdam)bezig met laden...
 • Junior Buyer

  Cotton Club

  Wij zijn op zoek naar een creatieve Junior Buyer die de Brandmanager gaat ondersteunen bij het samenstellen van een commerciële en vernieuwende collectie binnen Cotton Club. Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends, kleuren, stoffen en modellen en heb je een opleiding richting mode gevolgd?

  Lijnden (Amsterdam)bezig met laden...
 • Social Media / Influencer Marketeer

  Cotton Club

  Ben jij 24/7 online, ken je alle ins en outs van social media en volg jij de laatste trends in fashion? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van creatieve content, het monitoren en analyseren van content én denk je dat jij onze social mediakanalen naar een hoger niveau kan tillen? Yes? Dan zijn wij

  Lijnden (Amsterdam)bezig met laden...
 • Assistent Store Manager

  Cotton Club

  Ben jij een commerciële topper en wil je graag leidinggeven aan een COTTON CLUB team? Ben je ambitieus en kun jij je vinden in onze kernwaarden fun, no nonsense, eigenzinnig en sympathiek?! Join the Club!

  Leidschendam (Den Haag)bezig met laden...