Steve Madden vacatures

 • Home
 • Vacatures
 • Steve Madden
Steve MaddenAbout usSocial MediaNews
De afgelopen jaren is Steve Madden Europe sterk gegroeid naar 60+ collega’s! We barsten van de ambitie, maar vinden het des te belangrijker dat we onze belangrijkste kracht, onze collega’s, voorzien van de beste collega’s en arbeidsomstandigheden. Iedereen moet met enthousiasme en plezier kunnen werken bij Steve Madden Europe. We geven vertrouwen, vrijheid en zelfstandigheid. Initiatief, lef en durf om nieuwe dingen op te zetten zien we graag! We werken samen vanuit het mooie Nieuwkuijk (HQ Europe).
 • Sales Manager (South Germany, Austria, Switzerland)

  Steve Madden

  Inspired by rock 'n roll and the city that never sleeps, on-trend collections are created each season with a focus on statement, boldness and innovation. With millions of customers worldwide, Steve Madden is still growing, especially in Europe. There, with more than 60 colleagues, we have the...

  Nieuwkuijkbezig met laden...
 • Receptionist(e)

  Steve Madden Europe B.V.

  Als receptionist(e) ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam sta je mensen te woord. Je ontvangt bezoekers en medewerkers op een gastvrije en hartelijke manier en voorziet bezoekers van koffie of thee en begeleidt ze op juiste wijze. Je beantwoordt vragen en zorgt...

  Nieuwkuijkbezig met laden...
 • Stagiair(e) Product Management

  Steve Madden Europe B.V.

  Ben jij die ambitieuze en zelfstandige student die altijd bezig is met fashion en alles wil leren over product, sales en inkoop in de fashion branche? Dan zoeken wij jou!

  Nieuwkuijkbezig met laden...
 • Stagiair(e) Sales

  Steve Madden Europe B.V.

  Ben jij die ambitieuze en zelfstandige student die altijd bezig is met fashion en alles wil leren over sales, analyseren, relatiebeheer en uitbreiding van onze merken? Dan zoeken wij jou!

  Nieuwkuijkbezig met laden...