Vanilia vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • Vanilia
VaniliaOns verhaalCultureOns team
Werken bij Vanilia betekent werken in een inspirerende omgeving, waar het maken van eerlijke en duurzame collecties centraal staat. Met een ambitieus team werken we elke dag samen om een high end servicelevel te bereiken. Wij geloven dat de kracht van een merk te danken is aan het team dat erachter staat en investeren dan ook graag in talent.

Vanilia vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem. En dat voel je. Sinds het ontstaan van ons merk staan we met beide benen op de grond en staat Nederlandse nuchterheid centraal. Niet alleen in onze mentaliteit, maar ook in hoe we te werk gaan.


“Bij Vanilia gebeurt alles onder één dak en staat ambacht centraal.” - Michel (founder).We zien de impact die onze industrie op het milieu heeft – dus wij doen het graag anders. Zo produceren we bijvoorbeeld in kleine hoeveelheden. Dat zorgt op de eerste plaats voor minder verspilling en daarnaast ook voor exclusiviteit. We zijn ook altijd opzoek naar duurzamere stoffen en manieren van produceren. Daarmee maken onze designers de mooiste collecties waarbij de oorsprong in ieder vezel voelbaar is. Hierbij laten ze zich inspireren door de wereld om zich heen, of vinden ze onze favorieten opnieuw uit. Ook begrijpen wij dat iedere vrouw uniek is. Daarom vinden we het logisch dat elk item anders valt. Om onze kledingstukken op ieder lichaam perfect te laten passen, bieden we onze maatwerkservice aan. Zo kunnen wij tot in de allerlaatste steek, jou in al je wensen voorzien. En zélfs wanneer je items op den duur wel wat aandacht kunnen gebruiken, kun je terecht bij onze reparatieservice. Zo willen we jou met een gerust hart laten genieten van onze collecties.