Vanilia vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • Vanilia
Werken bij Vanilia betekent werken in een inspirerende omgeving, waar het maken van eerlijke en duurzame collecties centraal staat. Met een ambitieus team werken we elke dag samen om een high end servicelevel te bereiken. Wij geloven dat de kracht van een merk te danken is aan het team dat erachter staat en investeren dan ook graag in talent.

Hoewel kleding bij ons centraal staat, zetten wij onze mensen op de eerste plaats. Daarom ontwikkelen wij al onze collecties in-house in op ons hoofdkantoor en produceren we alles in ons eigen productieatelier in Turkije. We zien het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een gezonde en eerlijke werkomgeving voor iedereen. Op deze manier laten we iedereen genieten van Vanilia.

Op het dak en rondom ons hoofdkantoor groeit en bloeit in onze moestuin een verscheidenheid aan groenten en fruit. Hiermee voorzien we collega’s dagelijks van een (h)eerlijke lunch en dragen we graag een steentje bij aan een beter milieu.In onze boutiques en in de Bijenkorf vind je onze kleding en in-house ateliers. Gevestigd in monumentale panden waarbij Vanilia in iedere vezel voelbaar is. Hier leggen we onze klanten graag in de watten en bieden we kwaliteit. Een fijne werksfeer is daarbij natuurlijk belangrijk. Wij geloven dat wanneer jij je goed voelt, je dat ook uit kunt stralen. Vind jij het heerlijk om onze klanten te voorzien van een hoog serviceniveau? Of dat nu een goed advies is – of gewoon een lekkere cappuccino.