Vanilia vacatures

  • Home
  • Vacatures
  • Vanilia
Werken bij Vanilia betekent werken in een inspirerende omgeving, waar het maken van eerlijke en duurzame collecties centraal staat. Met een ambitieus team werken we elke dag samen om een high end servicelevel te bereiken. Wij geloven dat de kracht van een merk te danken is aan het team dat erachter staat en investeren dan ook graag in talent.

Style Advisors Loes en Lea aan het woordWat vind je het leukst aan je werk?

Léa: Wat ik het leukst vind, zijn klanten met een specifieke vraag. Laatst kwam iemand binnen en had kleding nodig voor een fotoshoot. Ze liet me een moodboard zien en aan de hand daarvan heb ik haar kunnen helpen met verschillende sets. Loes: Ik heb niet één ding wat ik het leukst vind. Voor mij is het een groter geheel. Als ik binnenkom, voel ik de sfeer, de geur, de kleding, het werken in een team... Daarnaast vind ik dat Vanilia echt een gevoel uitstraalt. We moeten wel hard werken in deze grote boutique, maar dat vind ik heerlijk.

Wat wil je de klant graag meegeven?

Loes: Ik wil ze graag hetzelfde gevoel geven als wat ik altijd had toen ik nog een klant was. Ik wil dat ze zich thuis en op hun gemak voelen, zodat ze lekker hun gang kunnen gaan. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat we bij Vanilia niet de nadruk op maat willen leggen. Vrouwen willen allemaal in maat 36 of 38, maar we moeten kijken naar het totaalplaatje. Op die manier gaan ze met een veel meer tevreden gevoel naar buiten en komen ze met een goed gevoel over zichzelf terug. Léa: Als je bij Vanilia komt, dan is het meer dan winkelen. Het is een ervaring. Vrouwen komen met hun man, krijgen een lekker kopje koffie en worden in de watten gelegd. Ze komen niet alleen om te winkelen maar ook voor goed advies, en dat is onze verantwoordelijkheid.

Heb je nog een tip voor (toekomstige) collega Style Advisors?

Léa: Probeer altijd jezelf te zijn en open te staan voor anderen. Niet alleen voor klanten maar ook voor elkaar. Loop je even vast of weet je niet wat je moet doen? Vraag het. Je doet het samen en daar moet je gebruik van maken. Loes: Daar sluit ik me bij aan. En ik vind eerlijkheid belangrijk. Door tactisch te adviseren zorg je dat een klant echt blij naar huis gaat en ook graag weer terugkomt.


.
.

Jong talent heeft de toekomst. Dat beseffen we ons bij Vanilia maar al te goed. Als dynamisch en snel ontwikkelend bedrijf bieden we alle ruimte voor groei en ontwikkeling. We leren namelijk graag van jonge mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw toekomst bij Vanilia?