• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • 360° video - Zo heeft u Market by Kleine Fabriek nog nooit gezien

360° video - Zo heeft u Market by Kleine Fabriek nog nooit gezien

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen |EXCLUSIEF VIDEOREPORT

Kindermodevakbeurs Market by Kleine Fabriek heeft het nieuwe seizoen geopend. Op dag één van de vakbeurs is direct na opening reuring in de gangpaden, met name aan de buitenrand van de beursvloer. Neem een kijkje op de wintereditie van Market by Kleine Fabriek in 360 graden.

Zet uw geluid aan. Merel Bunnik, event director van Modefabriek, geeft een toelichting.

Toelichting: Dit is een 360 graden video, gemaakt met een camera die alle kanten van een ruimte tegelijkertijd filmt. Als u de productie bekijkt, kunt u om u heenkijken en krijgt u het gevoel dat u zelf in de gefilmde ruimte staat. Door op de computer met de muis te scrollen of op uw tablet of smartphone met uw vinger over het beeldscherm te vegen kunt u 360 graden om het middelpunt van de video kijken. Speel de video full screen af voor een optimale ervaring.

Amsterdam RAI staat 8 en 9 januari in het teken van kindermode tijdens Market by Kleine Fabriek. De tweede editie Market by Kleine Fabriek heeft net als de eerste editie een cirkelvormige opzet, maar vindt wegens een groter aantal exposanten plaats in de Parkhal (Hal 8). Bijna 300 mode- en lifestylemerken presenteren hun nieuwe collecties op de beurs. De eerste editie van Market by Kleine Fabriek, afgelopen zomer, trok 215 merken.

Foto’s en video: Inge Beekmans voor FashionUnited

360° video
Kleine Fabriek
MARKET by kleine fabriek