Belgische en Nederlandse merken krijgen plek op White Milano

White Milano bundelt krachten met onder andere Flanders DC en Modefabriek. Tijdens White Milano zullen de twee bedrijven een gecureerde selectie van opkomende talenten presenteren, zo melden de beurzen in afzonderlijke persberichten.

Flanders DC presenteert van 21 tot en met 24 september ‘The Belgian Focus’. Helder, Lies Mertens, Marylene Madou, Mooiloop, Morobé, Ophelia Lingerie en Studio Collect presenteren in het gecureerde gebied de collectie aan pers en inkopers die aanwezig zijn op White Milano. AF Vandevorst zal in de pop-up shop van White Milano een signeersessie van hun boek organiseren. “In Milaan is nog veel ruimte voor creativiteit en vernieuwing. We zijn dan ook enthousiast dat White ons uitnodigt om dit unieke platform voor Belgische mode op te zetten.”

Dat Modefabriek aanwezig zal zijn op White Milano is al langer bekend, CEO Lucel van den Hoeven van de beurs vertelde dit aan FashionUnited tijdens de laatste editie in juli. De Nederlandse modevakbeurs heeft nu middels persbericht bekendgemaakt welke merken het zal presenteren in Milaan: Kings of Indigo, Daily Paper, Femmes du Sud, Ruigrok van der Werven, Maium en Aari.Bostroem. Daarnaast zal de organisatie van Modefabriek bezoekers informeren over de verschillende evenementen die in het portfolio van het bedrijf vallen waaronder Modefabriek en Denim Days. “Onderdeel zijn van White is een geweldige kans zodat een nieuw publiek onze evenementen kan ontdekken en vice versa,” aldus Lucel van den Hoeven in het persbericht.

Flanders DC en Modefabriek aanwezig op White Milano

De Italiaanse vakbeurs White Milano vindt plaats van 21 tot en met 24 september.

Beeld: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN