Binnenkijken bij: GDS Düsseldorf

Schoenen- en accessoiresbeurs GDS vond plaats van 26 tot 28 juli op het Düsseldorfse beursterrein. Benieuwd hoe het eraan toe ging? Scroll verder voor een impressie. Speel de videos af om virtueel over de beursvloer te wandelen.

Binnenkijken bij: GDS DüsseldorfBinnenkijken bij: GDS DüsseldorfBinnenkijken bij: GDS DüsseldorfBinnenkijken bij: GDS Düsseldorf

GDS heeft ten opzichte van de laatste editie in februari, een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo werden andere beurshallen op het terrein in gebruik genomen. In februari waren 800 merken vertegenwoordigd op GDS, dit keer 740.

Binnenkijken bij: GDS Düsseldorf

De exposanten met wie FashionUnited sprak, lieten hun mening leiden door hoop of juist de verkoopdruk in de branche. Sommigen waren tevreden, blij met het compacte design van de hallen, en vonden de drukte 'zoals altijd'. Anderen lieten zich negatief uit over lege gangpaden en een gebrek aan goede sfeer.

Binnenkijken bij: GDS Düsseldorf Het beursseizoen is afgetrapt. FashionUnited focust in de maand juli op modevakbeurzen. Voor alle tradeshow reads, klik hier.

Foto's en video's: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN