• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Copenhagen International Fashion Fair breidt locatie uit en focust op nieuwe segmenten

Copenhagen International Fashion Fair breidt locatie uit en focust op nieuwe segmenten

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Beurzen

Credit: FashionUnited/Caitlyn Terra

Copenhagen International Fashion Fair opent in augustus haar deuren met nieuwe hallen, nieuwe segmenten en nieuwe initiatieven, zo is te lezen in het persbericht van CIFF.

De modebeurs brengt een mix van bekende en opkomende mannen- en vrouwenmerken bij elkaar. Het driedaagse evenement start op 11 augustus 2021. Eerder werd al aangekondigd dat het evenement fysiek zal plaatsvinden.

CIFF Greenhouse zal een mix van internationale street- en sportmerken presenteren in samenwerking met Andreas Koschnike, oprichter van Zweedse online retailer, Caliroots. De Zweedse moderetailer is het nieuwste lid van het CIFF-team. Daarnaast zal het nieuwe CIFF-platform, CIFF Digital, het Global Relations team ondersteunen om merken met verkopers te verbinden, zo staat in het persbericht. Bovendien verlengt de modebeurs haar samenwerking met creatief agentschap, Moon International, omdat zij er samen in geloven middels visuals en discussies over de mode-industrie het optimisme van morgen te kunnen laten zien. CIFF Sustain zal merken helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Door het uitgebreide fysieke en digitale programma van de modebeurs is zij ook onderdeel van het officiële Copenhagen Fashion Week-programma.

Ontdek meer dan 3.000 merken op de Internationale FashionUnited Marketplace voor pre-order en voorraad collecties: fashionunited.com/marketplace

CIFF
Copenhagen International Fashion Fair
TRADEFAIRSEASON