• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Duitse modebeurzen Premium en Seek kondigen herpositionering aan

Duitse modebeurzen Premium en Seek kondigen herpositionering aan

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Beeld: Premium Group

Modebeurzen Premium en Seek worden door organisator Premium Group geherpositioneerd, zo blijkt uit een persbericht. Er worden flink wat veranderingen doorgevoerd ‘om aan veranderende eisen van de branche te voldoen’.

De beurzen zullen in plaats van drie dagen nog maar twee dagen duren. De zomeredities vinden plaats op 11 en 12 juli in Berlijn. De beurzen zullen van 10 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds geopend zijn, inclusief netwerkevenementen en feesten. “Dit weerspiegelt de veranderde tijden en de noodzaak om exposanten en bezoekers efficiëntere zakelijke en netwerkmogelijkheden te bieden om hun tijd en investering te maximaliseren.”

De beurzen verhuizen ook naar een nieuwe locatie: Station Berlin. In het verleden werden hier al beurzen gehouden van de Premium Group. De organisator geeft aan dat deze locatie een gevoel van nostalgie en vertrouwdheid biedt voor de bezoekers, ‘maar ook een nieuw perspectief op de toekomst van mode’.

Ook wordt het standconcept voor standhouders aangepast. De stands mogen nog maar een maximale grootte van 100 vierkante meter hebben. Ook geeft de Premium Group aan een nieuw duurzaam standsysteem te introduceren, maar op welke manier het standsysteem duurzaam is - wordt niet genoemd.

Premium
Seek