• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Een kijkje op de Parijse beurzen Who’s Next en Première Classe

Een kijkje op de Parijse beurzen Who’s Next en Première Classe

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Beurzen

Met meer dan 1600 merken uit de hele wereld, een trend forum en tal van festiviteiten, trokken de Parijse hallen dit weekend veel publiek. Een terugblik in foto en video.

Van 2 tot en met 5 september vonden de damesmodevakbeurs Who’s Next en accessoirebeurs Première Classe plaats in Porte de Versailles, Parijs.

1600 mode- en accessoiremerken, waarvan 486 nieuwe namen, presenteerden hun lente/zomer 2017 collecties. De circa 700 ready-to-wear damesmerken waren verdeeld over 5 segmenten: Fame, Private, Urban, Trendy and Studio. Bekijk onze 30-seconden impressie vanaf de beursvloer, om een idee te krijgen van de kleurrijke stands en de drukte in de gangpaden.

Het trendforum ‘Modern Manifest’ verwelkomde de beursbezoekers bij de ingang van het terrein.

Volgens onze Franse correspondent heerste er op de beurs een relaxte vakantiesfeer, door het grote aantal jonge creatieve labels en de cafés, winkels en bars. Er werd casual zaken gedaan.

Op de openingsavond verzorgden 30 ontwerpers een outdoor programma: The Future of Fashion met live music van Girls, Girls, Girls, L’Impératrice en Get a room.

Who’s Next opent twee keer per jaar de deuren het Parijse beursterrein Porte de Versailles. De grootste Franse damesmodebeurs, die ruim 20 jaar geleden werd opgericht, trekt zo’n 50.000 inkopers, journalisten uit meer dan 100 landen wereldwijd per editie.

Foto’s en video’s: FashionUnited / Céline Vautard

Première Class
TRADEFAIRSEASON
WHO'S NEXT