• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Highlights: Het belangrijkste nieuws van de modevakbeurzen SS20 edities

Highlights: Het belangrijkste nieuws van de modevakbeurzen SS20 edities

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen |INTERACTIEF

Hoe was de sfeer? Welke merken vielen op de beursvloer op? Wat waren de algemene inkooptrends? FashionUnited’s internationale team van redacteuren bracht afgelopen maanden een bezoek aan de toonaangevende Europese modevakbeurzen: Florence (voor Pitti Uomo), Berlijn (Panorama, Premium, Seek en Neonyt), Parijs (Who’s Next), Amsterdam (Modefabriek), Madrid (Momad), München (Outdoor by Ispo) en London (Pure London). Zij noteerden de highlights van de beurseditie, het beursconcept en de exposerende merken.

Wist u dat duurzaamheid aan populariteit wint in de Duitse markt? En dat iedereen in Berlijn toegeeft dat er iets moet veranderen in het Berlijnse beurslandschap en men het globaal eens is over de richting?

Dit zijn de belangrijkste beurs SS20 highlights in kaart gebracht.

Instructie: onderstaande kaart is interactief. Klik op de stad naar keuze in de kaart om meer te ontdekken en lezen. Klik op het ‘homepage’ icoon om terug te gaan naar de overzichtskaart.

Het inkoopseizoen SS20: dit gebeurde er op de toonaangevende modevakbeurzen

De beurzen, die plaatsvonden van juni tot en met september 2019, werden onder anderen bezocht door journalisten Isabella Naef (Pitti Uomo), Jan Schröder en Weixin Zha (Berlijn), Celine Vautard (Who’s Next), Caitlyn Terra (Modefabriek), Paula V.Pinuaga (Momad), Regina Henkel (Outdoor by Ispo) en Huw Hughes (Pure London).

Multimedia: Carmen González Rodríguez. Vertaling en bewerking highlights vanuit het Engels: May-Anne Oltmans.

Beeld: ISPO, ITE Group, IFEMA, Pitti Immagine, Who's Next en FashionUnited

Berlin Fashion Week
modevakbeurs
SS20
TRADEFAIRSEASON