• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • In Beeld: Scoop and the City

In Beeld: Scoop and the City

Door Vivian Hendriksz

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Scoop and the City, de gecombineerde modebeurzen Scoop en Scoop Londen, is ten einde. Het beursevenement vond plaats bij de Old Billingsgate in Londen.

De organisatie zag een toename van inkopers, die meer dan 200.000 Britse en internationale premium collecties bekeken, te midden van tientallen bloeminstallaties die onderdeel waren van het seizoensthema ‘The English Garden’. De beurs, die gehouden werd van 24 tot en met 26 juli, is een soort kruisbestuiving van mode, sieraden en accessoires. Scoop and the City kreeg al snel erkenning van de industrie als ‘must evenement’. Zo kwamen er onder meer inkopers van Liberty, Fenwick, Fortnum & Mason , Harrods, Harvey Nichols en Anthropology.

“Onze zomereditie van Scoop and the City zag een succesvolle toename van quality buyers vanuit Groot-Brittannië en wereldwijd, zowel onafhankelijke partijen als grote spelers van multi-store retailes en warenhuizen,” zegt Karen Radley, oprichter en managing director van Scoop. “Het combineren van Scoop en Scoop London is een goede keuze geweest, waarmee we een platform hebben gecreëerd voor zowel gevestigde namen als nieuwe ontwerpers dat iets nieuws brengt voor onze inkopers.”

Was u niet in de gelegenheid om Scoop and the City dit seizoen te bezoeken, of bent u nieuwsgierig naar de sfeer van de beurs? Bekijk hieronder de beelden:

De volgende editie zal terug keren naar de originele locatie in de Saatchi Gallery in Chelsea, Londen. De herfst-/wintereditie zal plaatsvinden van 12 tot en met 14 februari 2018.

Tekst: Vivian Hendriksz voor Fashionunited.uk. Vertaling en bewerking: Anne Buis

Beeld: Scoop and the City, Lamb to Slaughter

scoop and the City