• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Kijken: impressie Duitse modevakbeurzen Premium, Panorama en The Gallery

Kijken: impressie Duitse modevakbeurzen Premium, Panorama en The Gallery

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

De Duitse modevakbeurzen zitten erop. Premium en Panorama, de twee grootste en eveneens betrouwbaarste hoekpilaren uit het Duitse beurslandschap, openden hun deuren van 19 tot en met 21 januari in Berlijn. De Duitse stad Düsseldorf stond het laatste weekend van januari volledig in het teken van mode, met beurzen als The Gallery en CPD.

Benieuwd hoe het er aan toe ging in Berlijn en Düsseldorf? Bekijk de beursvideo’s van onze Duitse redacteuren.

Premium

Met 1.000 exposanten en in totaal 1.800 collecties, presenteert Premium opnieuw een zorgvuldig samengesteld portfolio, dat een breed spectrum dekt. Van de avant-garde tot de commercieel gerichte merken. Een impressie van de Premium beursvloer: hal 8 in 20 seconden.

Panorama

Panorama werd in 2013 opgericht, maar heeft sindsdien bewezen dat Berlijn ook voor grootschalige merken uit het middelste segment een lonende beurslocatie is. De beurs telt ongeveer 500 exposanten, 9 hallen met een totaaloppervlak van 42.000 vierkante meter. De drukte bij de ingangshal:

The Gallery

The Gallery en CPD Dusseldorf vonden plaats van 29 januari tot en met 1 februari in Düsseldorf. The Gallery verhuisde dit seizoen naar een nieuwe locatie, te weten Areal Böhler. Bekijk de virtuele tours vanaf The Gallery beursvloer: stands, bedrijvigheid en meer.

Kijken: impressie Duitse modevakbeurzen Premium, Panorama en The Gallery

Tijdens CPD en The Gallery vond ook de première van Fashion Lectures plaats: een rand-programma met lezingen over mode. Een impressie in 30 seconden:

Meer weten over het Duitse beurslandschap? Lees dan het complete achtergrondverhaal: Berlin Fashion Week: Continuïteit als kracht

Modefabriek beursvideo's gemist? Klik dan hier


Berlijnse modevakbeurzen
Düsseldorf beurzen
Duitse modevakbeurzen
Panorama
Premium
The Gallery