Na ruim 10 jaar heeft kindermodebeurs Bubble London haar deuren gesloten, zo meldt het bedrijf op de eigen website. De twee-jaarlijkse beurs bevestigt in een persbericht dat het stopt met het organiseren van de kindermodebeurs.

“Na 10 fantastische jaren heeft Bubble de deuren gesloten voor de allerlaatste keer,” aldus het bericht op de website van organisator ITE. “Vaarwel van het team en dank voor alle steun en mooie tijden die we hebben gehad. We hopen jullie te zien bij andere beurzen zoals Moda, Jacket Required en Scoop."

“De kindermode industrie is enorm veranderd de afgelopen tien jaar,” aldus event directeur Lindsay Hoyes in het persbericht, “en in die tijd zijn we gegroeid en hebben we de beurs ontwikkeld aan de hand van die veranderingen. De laatste twaalf maanden is het echter duidelijk geworden dat de schaal van de industrie van vandaag en de budgetten beschikbaar bij individuele merken, het moeilijk maken voor de kindermode industrie om een groot nationaal evenement zoals Bubble London te ondersteunen. Daarom hebben we de beslissing genomen om de beurs te stoppen in plaats van een compromis aan te gaan betreft de waarden waar Bubble London voor staat.”

Vorige week zijn alle exposanten die zich hadden aangemeld voor de editie op 15 en 16 juli ingelicht. Op de website van ITE staan nog steeds advertenties voor het evenement in juli.

In september 2008 werd de beurs overgenomen door ITE Moda van Kidding Consulting. Eerder dat jaar werd het evenement voor het eerst in Londen georganiseerd.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN