• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Kingpins Amsterdam verhuist naar grotere locatie

Kingpins Amsterdam verhuist naar grotere locatie

Door Tessa Guntlisbergen

21 nov. 2019

Vakbeurs Kingpins Amsterdam vindt vanaf april volgend jaar plaats in SugarCity in plaats van op evenementenlocatie Westergasfabriek. Dat heeft de organisatie van de beurs aangekondigd middels een persbericht.

Het Westergasterrein werd volgens de organisatie te klein voor Kingpins Amsterdam. Het evenement vond er de afgelopen zes jaar plaats.

Met de verhuizing naar SugarCity, gelegen in Halfweg, aan de westkant van Amsterdam, krijgt Kingpins Amsterdam beschikking over een oppervlak van 700.00 vierkante meter. Dat is 40 procent meer ruimte dan op het Westergasterrein. Volgens de organisatie doet SugarCity industrieel en historisch aan, net als de huidige beurslocatie. “De additionele ruimte geeft de organisatoren de vrijheid om nieuwe, verrassende aspecten aan de show toe te voegen en enkele belangrijke ruimtes uit te breiden om beter aan de wensen van exposanten en bezoekers te voldoen,” aldus Kingpins Show in het persbericht.

Andrew Olah, oprichter van Kingpins Show, reageert in het bericht: “Onze oorspronkelijke locatie in Amsterdam heeft ons zien uitgroeien van een show met amper 37 exposanten naar ruim 100 exposanten. We zijn uitgebreid met een reeks andere gebouwen en tenten naast het Gashouder-gebouw. Hoezeer we ook van de Gashouder en het Westerpark houden, we hebben dromen en doelen voor de show die niet onder die geweldige blauwe koepel passen. We zijn op zoek naar een ruimte die het imago van Kingpins Amsterdam weerspiegelt en ons naar het volgende niveau brengt. Ik geloof dat we die nu hebben gevonden.”

De verhuizing zal geen invloed hebben op de agenda van Kingpins Amsterdam, zo blijkt uit het bericht. Het evenement zal blijven plaatsvinden op 22 en 23 april, en 28 en 29 oktober.

DENIM
KINGPINS
Kingpins Amsterdam
Kingpins Show