Kingpins Transformers, de conferentie van denim evenement Kingpins, focust zich met een nieuw evenement speciaal op studenten. Kingpins Transformers: ED vindt voor het eerst plaats op 18 oktober 2019 in Londen, zo blijkt op de website van Kingpins.

“Kingpins Transformers: ED is de eerste editie van hopelijk een jaarlijkse onderwijsconferentie gefocust op modestudenten die nog steeds studeren aan de universiteit en bijna de mode industrie in stappen,” aldus de website. Onder andere de sociale, milieu en economische problemen die de denim industrie tegenkomt, komen aan het licht.

Kingpins Transformers: ED wordt gehost door Mohsin Sajid en diverse partijen komen spreken tijdens het event: Kerry Bannigan, Miguel Sanchez, Michael Kininmonth, helen Latham, Alberto Candiani, Alice Tonello, Bilgehan Ates, Nick Williams, Simon Beachus, Sanjeev Bahl, Jakob Krzysko, Rowan Hunt en Andrew Olah.

“Ik heb altijd een passie gehad voor onderwijs en het in gesprek gaan met jonge mensen die de mode industrie ingaan en die hopelijk verbeteren,” aldus oprichter Andrew Olah, in een persbericht. “Als we willen dat de denim industrie radicaal verandert moeten actief in gesprek gaan met studenten, ze inzichten geven en ze ondersteunen terwijl ze de mode industrie in stappen.”

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN