• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Modefabriek draait verandering terug: beurs weer op zondag en maandag

Modefabriek draait verandering terug: beurs weer op zondag en maandag

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Beurzen

De wintereditie van modebeurs Modefabriek vindt tóch weer op zondag en maandag plaats. Dit meldt de organisatie in een persbericht. “Ondanks dat er ook argumenten spreken voor de verandering, heeft Modefabriek BV besloten voor aanstaande wintereditie het event weer op zondag en maandag te organiseren,” aldus het bericht.

Afgelopen zomer vond Modefabriek voor het eerst plaats op maandag en dinsdag. De reden was dat veel grote warenhuizen en merken zaken komen doen op maandag, zo vertelde CEO van Modefabriek Lucel van den Hoeven begin dit jaar aan FashionUnited. De beurs gaat nu terug naar de oorspronkelijke eventdagen.

“De beslissing om de eventdagen te veranderen, zagen we als een geschikte aanpassing met het oog op de toekomst. Maar we zien in dat de tijd er nog niet rijp voor is. Daarom kiezen we ervoor om deze stap op dit moment niet door te zetten. We vinden het belangrijk gehoor te geven aan een duidelijke verzoek uit de markt. We zien uit naar een goede editie van Modefabriek in januari.” Na de editie op maandag en dinsdag verstuurde de organisatie een enquête naar de bezoekers en exposanten om daarmee de editie te evualeren.

De wintereditie van Modefabriek zal plaatsvinden op zondag 26 en maandag 27 januari 2020.

Beeld: FashionUnited

Modefabriek